Pirított hagymás-krumplis kalács
90 perc + 90 perc kelesztés = 180 perc
Ha még nem próbáltál krumplival kalácsot sütni, itt az ideje!
TovábbHa még nem próbáltál krumplival kalácsot sütni, itt az ideje!
TovábbA színe, az állaga, az íze is tökéletes az édesburgonyával készített kalácsnak.
TovábbÍgy készíts aranyos reszeltsajtos pogácsákat.
TovábbÍme a szépen tálalható és csomagolható brownie.
TovábbA banán természetesen édesíti és ízesíti is a süteményeket, ráadásul remek állagot is ad nekik.
TovábbA fánk belseje tele van csodás szilvalekvárral.
TovábbA csokoládé és a narancs örök klasszikusok a téli süteményekben.
TovábbEzek sós kekszek bármikor gyorsan összedobhatók.
TovábbEz a keksz szinte elolvad az ember szájában.
Tovább