Pirított hagymás-krumplis kalács
90 perc + 90 perc kelesztés = 180 perc
Ha még nem próbáltál krumplival kalácsot sütni, itt az ideje!
TovábbHa még nem próbáltál krumplival kalácsot sütni, itt az ideje!
TovábbA színe, az állaga, az íze is tökéletes az édesburgonyával készített kalácsnak.
TovábbA kapros-túrós töltelék remekül illik a húsvéti kalácshoz.
TovábbKészítheted friss vagy fagyasztott eperrel is!
TovábbÍgy készíts sütőporos mini fánkokat pillanatok alatt az elektromos fánkütőben!
TovábbCsomózd a fánkot, mint a császárzsemlét!
TovábbA fánk belseje tele van csodás szilvalekvárral.
TovábbGyorsan elkészülő, könnyű tésztájú, kezdőknek is ajánlott recept!
TovábbVaníliapudingos fánk egyenesen a sütőből!
Tovább