
-
Elkészítési idő: 45 perc
-
20x30 cm-es tepsihez
-
Nehézségi fok: 1/5
-
Nyomtatás
Áfonyás-kókuszos kevert sütemény
Hozzávalók
Elkészítés
Pár perc alatt elkészül, és napokig nagyon puha marad.
1. lépés
A tojást fehéredésig verjük a porcukorral, majd hozzáadjuk a kókusszal és sütőporral elkevert lisztet. Belereszeljük a citromhéjat, ízesítjük vaníliával. Végül a tejet és az olajat fokozatosan hozzákeverve, csomómentesre dolgozzuk a tésztát.
2. lépés
A masszát sütőpapírral bélelt tepsibe simítjük, a tetejét megszórjuk az áfonyával.
3. lépés
180 fokra előmelegített sütőben, kb. 35-40 perc alatt készre sütjük.
Tipp
További kevert sütemény receptekért nézd meg összefoglaló cikkünket!