
-
Elkészítési idő: 45 perc + hűtés / pihentetés = kb. 120 perc
-
25x35 cm-es tepsihez
-
Nehézségi fok: 1/5
-
Nyomtatás
Almás-diós Graham süti
Hozzávalók
Elkészítés
Igazi őszi süteményt mutatunk.
1. lépés
A puha vajat habosra keverjük a cukorral, hozzádjuk a finomra reszelt citromhéjat, majd egyesével a tojásokat is.
2. lépés
Elkeverjük benne a tejszínt, a sütőporos, fahéjas lisztet, végül pedig a megtisztított, felaprított almát és a vágott dió felét.
3. lépés
A masszát sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk, a tetejét megszórjuk a maradék dióval, és 180 fokra előmelegített sütőben, 30 perc alatt készre sütjük.
Tipp
Próbáld ki az egyik kedvenc receptemet is, az almás-diós morzsasütit!