Almás-diós Graham süti

Hozzávalók

Almás-diós Graham süti

Elkészítés

almás sütemény, almás-diós sütemény, diós sütemény, egyszerű sütemény recept, Graham-liszt recept, gyors sütemény, kevert almás sütemény, kevert diós sütemény, kevert sütemény recept, Nagyi Titka Graham liszt, Nagyi Titka Graham-liszt, Nagyi titka Tönkölybúza finomliszt, sütemény recept, teljes kiőrlésű sütemény,

Igazi őszi süteményt mutatunk.

1. lépés
A puha vajat habosra keverjük a cukorral, hozzádjuk a finomra reszelt citromhéjat, majd egyesével a tojásokat is.

2. lépés
Elkeverjük benne a tejszínt, a sütőporos, fahéjas lisztet, végül pedig a megtisztított, felaprított almát és a vágott dió felét.

3. lépés
A masszát sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk, a tetejét megszórjuk a maradék dióval, és 180 fokra előmelegített sütőben, 30 perc alatt készre sütjük.



Tipp

Próbáld ki az egyik kedvenc receptemet is, az almás-diós morzsasütit!

Ha tetszett a recept, ossza meg másokkal is!

Elküldöm

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb tartalmakért!

Csatlakozzon közösségünkhöz
és kövessen minket más csatornákon is!

Süti beállítások