Almás-diós Graham süti

Hozzávalók

Almás-diós Graham süti

Elkészítés

almás sütemény, almás-diós sütemény, diós sütemény, egyszerű sütemény recept, Graham-liszt recept, gyors sütemény, kevert almás sütemény, kevert diós sütemény, kevert sütemény recept, Nagyi Titka Graham liszt, Nagyi titka Tönkölybúza finomliszt, sütemény recept, teljes kiőrlésű sütemény,

Igazi őszi süteményt mutatunk.

1. lépés
A puha vajat habosra keverjük a cukorral, hozzádjuk a finomra reszelt citromhéjat, majd egyesével a tojásokat is.

2. lépés
Elkeverjük benne a tejszínt, a sütőporos, fahéjas lisztet, végül pedig a megtisztított, felaprított almát és a vágott dió felét.

3. lépés
A masszát sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk, a tetejét megszórjuk a maradék dióval, és 180 fokra előmelegített sütőben, 30 perc alatt készre sütjük.



Tipp

Próbáld ki az egyik kedvenc receptemet is, az almás-diós morzsasütit!

Ha tetszett a recept, ossza meg másokkal is!

Elküldöm

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb tartalmakért!

Csatlakozzon közösségünkhöz
és kövessen minket más csatornákon is!

Süti beállítások