Almás-diós kevert sütemény

Hozzávalók

almás diós sütemény

Elkészítés

almás kevert sütemény recept, almás sütemény, diós kevert sütemény recept, diós sütemény, egyszerű diós sütemény recept, egyszerű sütemény recept, gyors kevert sütemény recept, gyors sütemény recept, kelt tészta süteményliszt recept, kevert sütemény recept, kevert tészta recept, Nagyi Titka Extra finom süteményliszt,

Ez a süti nem csupán nagyon egyszerű, de napokig szaftos is marad.

1. lépés

A megtisztított almát lereszeljük, majd összekeverjük a többi hozzávalóval. A masszát egy sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk, és 180 fokra előmelegített sütőben, kb. 30 perc alatt készre sütjük.

2. lépés

A süteményt hagyjuk kihűlni. Közben a felaprított csokoládét összeolvasztjuk a vajjal, majd egyenletesen eloszlatjuk a sütemény tetején, végül pedig megszórjuk vágott dióval. Hagyjuk megszilárdulni, mielőtt felszeletelnénk. Kockára vágva tálaljuk. (Ha csomagolni szeretnénk, természetesen elhagyhatjuk a csokoládét a tetejéről!)



Tipp

Ha a kedvenceid az egyszerű, kevert sütemények, próbáld ki a lekváros változatot is!

Ha tetszett a recept, ossza meg másokkal is!

Elküldöm

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb tartalmakért!

Csatlakozzon közösségünkhöz
és kövessen minket más csatornákon is!