Almás-rebarbarás morzsasüti

Hozzávalók

Almás-rebarbarás morzsasüti

Elkészítés

almás sütemény recept, édes morzsa recept, egyszerű gyümölcsös sütemény recept, egyszerű sütemény recept, gyors sütemény recept, morzsasüti recept, Nagyi Titka Extra finom süteményliszt, rebarbarás recept, rebarbarás sütemény recept, tavaszi gyümölcsös sütemény recept, tojásmentes sütemény recept,

Édes-savanykás sütemény sok vaníliafagyival.

1. lépés

A tészta hozzávalóit késes robotgép vagy az ujjbegyeink segítségével morzsásra dolgozzuk.

2. lépés

A rebarbarát és az almát megtisztítjuk, feldaraboljuk, összeforgatjuk a cukorral, végül pedig egy nagyobb tűzálló tál aljába szedjük.

3. lépés

A gyümölcsréteg tetejére szórjuk a morzsát. 180 fokra előmelegített sütőben, kb. 40-45 perc alatt készre sütjük.

4. lépés

Vaníliafagyival tálaljuk.

 



Tipp

A morzsasütik igazán hálás édességek, ha szeletben is kipróbálnád, süsd meg az áfonyás-almás morzsapitét.

Ha tetszett a recept, ossza meg másokkal is!

Elküldöm

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb tartalmakért!

Csatlakozzon közösségünkhöz
és kövessen minket más csatornákon is!

Süti beállítások