Egyszerű csokitorta

Hozzávalók

Elkészítés

30 perces csokitorta, csokis édesség, csokis süti, csokitorta recept, csokoládés recept, csokoládés sütemény, egyszerű csokitorta recept, gyors csokis recept, gyors csokitorta, kevert csokitorta, Nagyi Titka Extra finom süteményliszt,

Gyors csokitorta recept, aminek a közepe még éppen szaftosan jó.

1. lépés:
A tészta hozzávalóit a víz kivételével alaposan összekeverjük, majd a végén a vizet is beledolgozzuk.

2. lépés:
A masszát egy sütőpapírral bélelt aljú tortaformába öntjük, és 170 fokra előmelegített sütőben nagyjából 30 perc alatt készre sütjük. Fontos, hogy ne száradjon ki, de a közepe se maradjon folyós.

3. lépés:
A tetejére önthetünk olvasztott étcsokoládét, vagy keverjük simára az aprított csokoládét forró tejszínnel, majd öntsük rá a süteményre. Laktózérzékenyek készítsék nekik készült tejszínnel! Végül pedig megszórjuk aprított mogyoróval.



Tipp

A másik kedvencem a svéd áruház csokitortája, a kladdkaka. Mindeképp érdemes kipróbálni!

Ha tetszett a recept, ossza meg másokkal is!

Elküldöm

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb tartalmakért!

Csatlakozzon közösségünkhöz
és kövessen minket más csatornákon is!

Süti beállítások