
-
Elkészítési idő: 45 perc
-
20 x 30 cm-es tepsihez
-
Nehézségi fok: 1/5
-
Nyomtatás
Epres kevert sütemény
Hozzávalók
Elkészítés
Egyszerű epres kevert sütemény eperszezonra.
1. lépés
A tojásokat habosra keverjük a porcukorral, majd hozzákeverjük az olajat, a joghurtot, a reszelt citromhéjat és a vaníliát.
2. lépés
Beleszitáljuk a sütőporos lisztet, összedolgozzuk, végül mehet bele a nagyobb darabokra vágott eper. Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük a masszát.
3. lépés
180 fokra előmelegített sütőben, kb. 30 perc alatt készre sütjük a süteményt. Porcukorral megszórva tálaljuk.
Tipp
Ha szereted az egyszerű kevert süteményeket, próbáld ki az áfonyás-kefires bögrés sütit is!