Fetás-spenótos muffin

Hozzávalók

Elkészítés

fetás recept, fetás-spenótos recept, gyors recept, Nagyi Titka Teljes kiőrlésű tönkölybúzaliszt, Nagyi titka Tönkölybúza finomliszt, sós muffin recept, spenótos muffin recept, spenótos receptek, spenótos sütemény,

A feta és a spenót nem csak salátában, süteményben is remek párost alkotnak!

1. lépés:
A spenótot egy kevés olívaolajjal összeforgatjuk, majd egy serpenyoben megfonnyasztjuk, közben sózzuk és borsozzuk.

2. lépés:
A muffintésztához a nedves hozzávalókat összekeverjük, hozzáadjuk a spenótot, végül beleszitáljuk a liszteket és a sütoport. Spatulával összedolgozzuk a tésztát.

3. lépés:
A fetát felkockázzuk, a masszába forgatjuk, majd kiadagoljuk papírkapszlikba.

4. lépés:
180 fokra elomelegített sütoben 20-25 perc alatt készre sütjük. Még langyosan tálaljuk.



Tipp

A spenót és a kecskesajt nagy kedvencem együtt, ebben a csigakalácsban is ez a páros találkozott.

Ha tetszett a recept, ossza meg másokkal is!

Elküldöm

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb tartalmakért!

Csatlakozzon közösségünkhöz
és kövessen minket más csatornákon is!