
-
Elkészítési idő: 45 perc
-
20 darab kisebb muffinhoz
-
Nehézségi fok: 1/5
-
Nyomtatás
Fetás-spenótos muffin
Hozzávalók
Elkészítés
A feta és a spenót nem csak salátában, süteményben is remek párost alkotnak!
1. lépés:
A spenótot egy kevés olívaolajjal összeforgatjuk, majd egy serpenyoben megfonnyasztjuk, közben sózzuk és borsozzuk.
2. lépés:
A muffintésztához a nedves hozzávalókat összekeverjük, hozzáadjuk a spenótot, végül beleszitáljuk a liszteket és a sütoport. Spatulával összedolgozzuk a tésztát.
3. lépés:
A fetát felkockázzuk, a masszába forgatjuk, majd kiadagoljuk papírkapszlikba.
4. lépés:
180 fokra elomelegített sütoben 20-25 perc alatt készre sütjük. Még langyosan tálaljuk.
Tipp
A spenót és a kecskesajt nagy kedvencem együtt, ebben a csigakalácsban is ez a páros találkozott.