Fordított ananászos sütemény

Hozzávalók

Fordított ananászos sütemény

Elkészítés

ananászos fordított sütemény recept, ananászos kevert tészta, ananászos sütemény recept, egyszerű kevert sütemény, egyszerű sütemény recept, fordított sütemény recept, gyümölcsös édesség recept, gyümölcsös kevert tészta, gyümölcsös sütemény, Nagyi Titka Extra finom süteményliszt,

Szereted a fordított sütiket? Próbáld ki ezt!

1. lépés
A puha vajat kikeverjük a cukorral, majd a tepsi aljába kenjük. Az ananász szeleteket félbevágjuk, és szorosan elrendezzük a tepsiben. A tetejét megszórjuk a szeletelt mandulával, és betesszük 10-15 percre a 180 fokra előmelegített sütőbe. Miközben sül a gyümölcs, elkészítjük a tésztát.

2. lépés
A tojásokat fehéredésig keverjük a cukorral és a vaníliával, majd beledolgozzuk a többi hozzávalót is. A masszát az elősütött ananászra simítjuk, és további kb. 20 percre visszatesszük a sütőbe.

3. lépés
A kész süteményt még melegen egy deszkára borítjuk, hogy ne ragadjon bele a tepsibe. Káckákra vágva tálaljuk.



Tipp

Ha hasonló receptet keresel, nézd meg az ananászos tortácskákat is!

Ha tetszett a recept, ossza meg másokkal is!

Elküldöm

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb tartalmakért!

Csatlakozzon közösségünkhöz
és kövessen minket más csatornákon is!