
-
Elkészítési idő: 30 perc
-
8 darabhoz
-
Nehézségi fok: 2/5
-
Nyomtatás
Gesztenyés muffin
Hozzávalók
Elkészítés
Gesztenyeimádóknak kötelező kipróbálni!
1. lépés
A tojásokat a porcukorral fehéredésig verjük, hozzákeverjük a lereszelt gesztenyepürét, végül pedig a sütőporos lisztet is. A masszát papírkapszlikba adagoljuk, és 180 fokra előmelegített sütőben 12-14 perc alatt készre sütjük.
2. lépés
A krémhez simára keverjük a lereszelt gesztenyepürét a porcukorral és a krémsajttal, végül csillagcsövű habzsákból a kihűlt muffinok tetejére nyomjuk. Ízlés szerint tovább díszíthetjük.
Tipp
Ha kedvet kaptál a cupcake készítéshez, érdemes kipróbálnod a csokis változatot is, akár Mikulás-várónak!