Gesztenyés muffin

Hozzávalók

Gesztenyés muffin

Elkészítés

gesztenyés cupcake recept, gesztenyés muffin, gesztenyés muffin alaprecept, gesztenyés muffin recept, gesztenyés muffin tészta, gesztenyés sütemény recept, Nagyi titka Tönkölybúza finomliszt,

Gesztenyeimádóknak kötelező kipróbálni!

1. lépés
A tojásokat a porcukorral fehéredésig verjük, hozzákeverjük a lereszelt gesztenyepürét, végül pedig a sütőporos lisztet is. A masszát papírkapszlikba adagoljuk, és 180 fokra előmelegített sütőben 12-14 perc alatt készre sütjük.

2. lépés
A krémhez simára keverjük a lereszelt gesztenyepürét a porcukorral és a krémsajttal, végül csillagcsövű habzsákból a kihűlt muffinok tetejére nyomjuk. Ízlés szerint tovább díszíthetjük.

Nézd meg
hogyan készül!



Tipp

Ha kedvet kaptál a cupcake készítéshez, érdemes kipróbálnod a csokis változatot is, akár Mikulás-várónak!

Ha tetszett a recept, ossza meg másokkal is!

Elküldöm

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb tartalmakért!

Csatlakozzon közösségünkhöz
és kövessen minket más csatornákon is!

Süti beállítások