
-
Elkészítési idő: 40 perc
-
38x26 cm-es tepsihez
-
Nehézségi fok: 1/5
-
Nyomtatás
Málnás kevert sütemény
Hozzávalók
Elkészítés
Így készíts villámgyorsan gyümölcsös sütit!
1. lépés
A tojást fehéredésig keverjük a porcukorral és a vaníliával, majd hozzáadjuk a joghurtot, az olajat és a finomra reszelt citromhéjat.
2. lépés
Beleszitáljuk a száraz hozzávalókat, és csomómentesre dolgozzuk a tésztát.
3. lépés
Egy sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk a masszát, majd megszórjuk bőségesen málnával és a szeletelt mandulával.
4. lépés
180 fokra előmelegített sütőben kb. 25 perc alatt készre sütjük. Porcukorral megszórva tálaljuk. A maradék süteményt tegyük becsomagolva hűtőbe, így nem szárad ki!
Tipp
Ez a sütemény szinte bármilyen gyümölccsel készíthető, szezonon kívül pedig használhatunk fagyasztott málnát is! Ha pedig te is málnarajongó vagy, a málnával megbolondított citromos ricottatortát ajánlom!