Olívás-cheddaros kocka

Hozzávalók

Elkészítés

egyszerű sós sütemény recept, fűszeres ropogtatni való, gyors aprósütemény recept, Nagyi Titka Fehér tönkölybúzaliszt, recept olajbogyóval, sajtos aprósütemény recept, sajtos rúd recept, sós aprósütemény, sós aprósütemény recept, sós rúd recept,

A sós olajbogyó és az ízes cheddar sajt remek páros!

1. lépés:
A tészta hozzávalóit alaposan összegyúrjuk, majd fóliába csomagolva 2 órára hűtőbe tesszük.

2. lépés:
A pihentetett tésztát vékonyan lisztezett munkalapon vékonyra nyújtjuk. A tészta tetejét megkenjük elhabart tojással, megszórjuk a magokkal, és egyforma négyzetekre vágjuk.

3. lépés:
A darabokat sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük, és 160 fokra előmelegített sütőben 15 perc alatt aranysárgára sütjük.

Nézd meg
hogyan készül!



Tipp

Ha nem szereted az olajbogyót, nyugodtan hagyd ki belőle! Érdemes kipróbálnod a szárított paradicsomos tönkölyrudacskákat is!

Ha tetszett a recept, ossza meg másokkal is!

Elküldöm

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb tartalmakért!

Csatlakozzon közösségünkhöz
és kövessen minket más csatornákon is!

Süti beállítások