
-
Elkészítési idő: 25 perc
-
30-35 darabhoz
-
Nehézségi fok: 2/5
-
Nyomtatás
Olívás-cheddaros kocka
Hozzávalók
Elkészítés
A sós olajbogyó és az ízes cheddar sajt remek páros!
1. lépés:
A tészta hozzávalóit alaposan összegyúrjuk, majd fóliába csomagolva 2 órára hűtőbe tesszük.
2. lépés:
A pihentetett tésztát vékonyan lisztezett munkalapon vékonyra nyújtjuk. A tészta tetejét megkenjük elhabart tojással, megszórjuk a magokkal, és egyforma négyzetekre vágjuk.
3. lépés:
A darabokat sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük, és 160 fokra előmelegített sütőben 15 perc alatt aranysárgára sütjük.
Tipp
Ha nem szereted az olajbogyót, nyugodtan hagyd ki belőle! Érdemes kipróbálnod a szárított paradicsomos tönkölyrudacskákat is!