Sokmagvas kréker

Hozzávalók

Sokmagvas kréker

Elkészítés

Nagyi Titka Búzafinomliszt, Nagyi Titka Teljes kiőrlésű búzaliszt, sokmagvas keksz recept, sós aprósütemény, sós aprósütemény recept, sós keksz, sós keksz recept, sós keksz recept videóval,

Tojás- és tejmentes sós keksz rengeteg maggal.

1. lépés
A száraz hozzávalókat egy nagy tálba mérjük, majd a vizet és az olajat hozzáadva, tésztát gyúrunk belőlük. Lefedve 30-40 percig pihentetjük.

2. lépés
Lisztezett munkalapon, vékonyra nyújtjuk. Éles késsel vagy pizzavágóval felkockázzuk, sütőpapírral bélelt tepsire szedjük, végül 180 fokra előmelegített sütőben 16-18 perc alatt készre sütjük.

Nézd meg
hogyan készül!



Tipp

Ha szeretsz otthon sós kekszeket sütni, a sajtos krékert is ajánlom figyelmedbe!

Ha tetszett a recept, ossza meg másokkal is!

Elküldöm

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb tartalmakért!

Csatlakozzon közösségünkhöz
és kövessen minket más csatornákon is!

Süti beállítások