Szilvalekváros-diós kevert sütemény

Hozzávalók

szilvalekváros diós kevert sütemény

Elkészítés

csokis sütemény recept, diós kevert sütemény recept, egyszerű sütemény recept, gyors sütemény recept, kevert sütemény recept, lekváros kevert sütemény recept, Nagyi Titka Búzafinomliszt, Nagyi titka Teljes kiőrlésű rozsliszt, Nagyi Titka Teljes kiőrlésű rozsliszt - 1 kg, őszi sütermény recept, rozsos sütemény recept, szilvalekváros sütemény recept, téli sütemény recept, teljes kiőrlésű rozsliszt recept, tojásmentes sütemény recept,

Igazi nyerő ízek együtt: szilvalekvár, dió és csokoládé.

1. lépés

A tészta hozzávalóit sorban egy nagy tálba mérjük, és csomómentesre keverjük. A végén beleforgatjuk a vágott diót is.

2. lépés

A masszát sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk, és 180 fokra előmelegített sütőben, kb. 25 perc alatt készre sütjük.

3. lépés

Az étcsokoládét vízgőz felett vagy mikróban megolvasztjuk, elkeverjük benne az olajat, végül a kihűlt sütemény tetejére öntjük. Miután megszilárdult, kockákra vágva tálaljuk.



Tipp

Ha tetszett a recept, és lapul baracklekvár is a kamrában, próbáld ki a lekváros kevert süteményt is!

Ha tetszett a recept, ossza meg másokkal is!

Elküldöm

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb tartalmakért!

Csatlakozzon közösségünkhöz
és kövessen minket más csatornákon is!

Süti beállítások